Primer

Primer

Een goede basis is van cruciaal belang als je wil dat je make-up lang en mooi blijft zitten. Breng met je foundationbrush een dun laagje aan op de T-zone en wrijf uit. Dit doe je best na je dagcrème en voor je liquid foundation of concealer.

Foundations

Liquid Glow Foundation

Neem een klein erwtje van deze glow foundation op je foundationbrush en verdeel het product gelijkmatig over het gezicht van het midden naar buiten. Hoe meer laagjes, hoe meer dekking. Combineer het met je Loose Mineral Foundation om meer dekking te krijgen. Je brengt dit best aan met de Liquid Brush.

Bright
Bradiant
Bronzed

Loose Foundation

Een laagje van dit poeder geeft je instant een flawless look. Draai het poeder in met je i.am.klean-kabuki en tover een tweede huid op je gezicht. Hoe meer laagjes, hoe meer dekking. Simple as that!

Perfect Pink
Popular Pink
Proud Pink
Pleasant Peach
Pretty Peach
Powerful Peach

Compact Foundation

Bijpoederen onderweg? Deze compacte mineral foundation past in de handtas van elke type vrouw. Met de onmisbare Kabuki poeder je je neus bij, waar en wanneer je wil. Hoe meer laagjes je aan brengt, hoe beter de dekking zal zijn.

Light
Medium
Dark

Bronzers & Highlighters

Compact Bronzer

Met deze compact bronzer lijkt het of je net terug bent van vakantie. Kissed by the sun, maar dan het hele jaar door. Breng met de powder of blush brush een dun laagje aan op de plaatsen waar ook de zon je huid voor het eerst raakt. Dat wil zeggen op je voorhoofd, je neus en je wangen.

Bronzer

Loose Highlighter

Mag het eens wat meer zijn? Hou jij van sparkles all over the place? Dan mag onze Loose Mineral Highlighter zeker niet ontbreken in jou make-uptas. Deze highlighter breng je aan met de fan brush op het hoogste gedeelte van je wangen, op je jukbeen.

Morning Glow
Sunset

Covering

Dit is één van de musthaves! Deze high coverage concealer heeft een crèmige textuur en verandert naar een fluweelzachtige poedertextuur op de huid.

Dankzij de hoge pigmentatie, volstaat een dun laagje al snel voor een schitterend resultaat. Je kan meerdere lagen aanbrengen, naar eigen wens

  • Egaliseert mooi zonder in de lijntjes te kruipen
  • Goed voor alle leeftijden
  • Matteert en hydrateert tegelijkertijd
  • Anti-aging en anti-oxidant ingrediënten
Covering Concealer