83563106_2777893238913766_1703718500171776000_n

AHAVA betekent liefde in het Hebreeuws.

Zij verzamelden de beste ingrediënten uit de Dode Zee en creëerden Osmoter™,
een unieke mix van mineralen en de kracht achter het volledig assortiment.     

De dode Zee is de grootste bron van mineralen ter wereld en wordt niet zomaar
"De bron van de eeuwige jeugd op aarde

 

pRetinol Ultimate treatment

Retinol, het populaire anti-aging ingrediënt die de celvernieuwing verhoogt, de collageenproductie stimuleert en hyperpigmentatie vervaagt. Maar…wel met tal van negatieve bijwerkingen. Incoming…het veilige alternatief van AHAVA: pRetinol! Onze premium anti-aging pRetinol producten bieden jou dezelfde voordelen als Retinol maar zonder enige bijwerkingen! Ervaar onze geavanceerde Ultimate pRetinol Treatment en droom weg naar een jeugdigere look!

Doelgroep: alle huidtypes. Een echte aanrader voor iedereen die specifiek op anti-aging wil werken.

 

Mineral Brightening

Op zoek naar een stralende huid? Dan zijn jij en deze behandeling meant to be! Dankzij deze verhelderende, egaliserende, huidvernieuwende verzorging – inclusief diepe reiniging – worden hardnekkige donkere vlekken verminderd en de celvernieuwing geboost. Resultaat? Een huid om u tegen te zeggen!

Doelgroep: geschikt voor alle huidtypes. Mensen die last hebben van hyperpigmentatie, zonneschade, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken en/of oneffen teint.

 

Apple of Sodom Instant Youth Treatment

Twijfel je om te beginnen met botox? Stop! Ontdek ons veilige alternatief – onze Apple of Sodom en zijn bijpassende verzorging! Deze multi-voordelige anti-aging behandeling strijkt rimpels en fijne lijntjes glad, versterkt de stevigheid van je huid en egaliseert de teint! Onze op maat gemaakte verzorgingstool AHAVA Facial Cups geeft jouw verzorging dat extraatje dat geen enkele andere anti-aging verzorging heeft!

Doelgroep: perfecte behandeling voor mensen die bezorgd zijn over zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verlief van stevigheid en ongelijkmatige teint.

 

Mineral Osmoter Recharge™Method

Nood aan een recharge? Deze ontspannende gelaats- en decolleté massage boost de hydratatie van de gedehydrateerde huid die door de dagelijkse stress en agressies haar levensnoodzakelijk vocht verliest. De intens hydraterende verzorging herstelt de vochtbalans van je gelaat van binnenuit dankzij het unieke Osmoter™ complex. De essentiële recharge behandeling egaliseert het huidoppervlak, verzacht de huid, doet fijne lijntjes verdwijnen en onthult een stralende huid. De perfecte, maandelijkse onderhoudsbehandeling voor de huid waar iedereen naar snakt!

Doelgroep: alle huidtypes, maar specifiek de gedehydrateerde huid. Een echte aanrader bij een droog klimaat.

 

Mineral Relief

Een zucht van opluchting slaken? Dat zal je zeker doen na onze Mineral Relief behandeling! Deze kalmerende verzorging behandelt op efficiënte wijze de gevoelige huid en huidproblemen zoals een ruwe huid, rode vlekken, kloven en irritaties. Deze behandeling zal je huid versterken en zorgt ervoor dat je huid er weer helemaal staat!

Doelgroep: perfect voor de gevoelige, geïrriteerde, extreem gedehydrateerde huid. Deze behandeling is een echte traktatie voor je huid wanneer ze niet op haar best is.